Iraqi Reacherer Repositories
  • Home (current)
  • Collections
  • اسم الجامعة
  • الوصف التعريفي
  • المجال العلمي
  • التصنيف القياسي للموضوع
  • سنة اعداد البحث
  • لغة البحث
  • حالة النشر
  1. Home
  2. Creator info
  3. روضة محمود علي محمد العلي
  4. Go
  • Found 13 results ...
  • PREPAEATION OF COMPOSITE EDIBLE FILM AND STUDY THERE MECHANICAL AND BARRIER PROPERTIES
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • A STUDY OF PARTIAL CHARACTERIZATION OF LIPASE ENZYME FROM HEPATOPANCREASE OF CRAB
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • EFFECT OF SOME CHEMICAL COMPOUNDS SURFACTANT MATERIALS AND COMMERCIAL DETERGENTS ON THE ACTIVITY OF LIPASE ENZYME PURIFIED FROM HEPTATOPANCREASE OF CR
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • The Antioxidant and Antimicrobial of Syrian Sumac (Rhus coriaria) Fruit Extracts
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • The Antioxidant Properties of Tomato Lycopene
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Extraction of Pectin from Some Fruits and Vegetables by Product and Studying Their Physical Properties
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • استخلاص الكارنوسين من لحم صدر الدجاج وتشخيصها بتقنيات مختلفة
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ASTAXANTHIN EXTRACTION FROM SHRIMP WASTE IN INCREASING SHELF OF MIىCED MEAT AND CAKE PRODUCTS
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • ادخال صبغة الاستازانثين المستخلصة من مخلفات الروبيان واختبار فعاليتها المضادة للاكسدة في حفظ الزيت النباتية
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Study Activity Antioxidant Alastazantin dye extracted from the shrimp shell
    By: روضة محمود علي محمد العلي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • ‹
  • 1
  • 2
  • ›